Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Moja zelena kuhinja

Pridelano, nabrano, na mizo dano

Slavka Ilich

Skoraj 150 receptov za jedi iz sestavin, ki je avtorica pridelala sama ali nabrala v naravnem okolju.

Čeprav prevladujejo rastlinska živila, pa praznih rok pa ne boste ostali niti ljubitelji mesnih ali ribjih jedi in sladic. 

Na prvih straneh Slavka Ilich predstavi svoje dobre in tudi manj prijetne izkušnje z visokimi gredami, uvodu pa sledita dva dela: Vrt in tržnica ter Iz naročja narave. Tretji del, Darila iz moje kuhinje in vrta, ponudi vrsto idej za pripravo domiselnih osebnih daril, kot so marmelade in džemi ter z aromatičnimi zelišči obogatene soli, olja in kisi. Pripravo izbranih jedi in shrankov za lažje razumevanje spremljajo številne barvne fotografije.

Slavka Ilich je dolgoletna sodelavka priljubljene Nedelove priloge Odprta kuhinja. Doslej je objavila štiri knjige: Po praznikih diši (2007),  Paradižniki z mojega vrta (2010), Doma je vsak dan lep (2011) in Za posebne dni (2022). Poleg tega je soavtorica še treh knjižnih izdaj, katerih skupni imenovalec je kulinarika.

Leto izida: 2024

Število strani: 264

ISBN/EAN: 9789612823696

Mere izdelka: 200 x 256 x 22

Vezava: Trda

Datum izida:

Založba: Cankarjeva založba

Zbirka: CZ: kuharice

Knjige istega avtorja

Priporočamo vam tudi

Festival izvirne slovenske slikanice

Obiščite prvi Festival izvirne slovenske slikanice, ki poteka po vsej Sloveniji.

Dan Podjed: Manjkajo nam pristni človeški stiki

KajaBucik

Kaja Bucik Vavpetič: Pisanje je moja dnevna služba

Darilne kartice Mladinske knjige

Najlepše stvari so tiste, ki jih izberemo sami!

Menu