Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Urška Fartelj

Urška Fartelj

Urška Fartelj (1976) je diplomirana organizatorka managerka, ustvarjalka kulinaričnega bloga 220 stopinj poševno in avtorica kuharskih priročnikov.

Končala je srednjo zdravstveno šolo in diplomirala na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju. Svoj poklic je sicer sprva videla v zdravstvu, a ji je bolezen spremenila življenje. Zaradi fibromialgije, ki povzroča utrujenost, bolečine in pešanje spomina, je začela zapisovati recepte in fotografirati jedi, da se jih bo spomnila, ko bo bolezen napredovala. Vse recepte je objavljala na spletu in kmalu ustvarila najboljši slovenski kulinarični blog.

Iz bloga sta nastali dve knjižni uspešnici – 220 stopinj poševno in 220 stopinj poševno: preprosto in sveže vse leto. V prvi knjigi je zbrala 100 odličnih in preverjenih receptov, druga knjiga pa prinaša več kot 120 novih receptov za zajtrk, malico, kosilo in sladice.

Podkast Dobro življenje: O dobrem življenju in dobri hrani
 

    V Dobrih zgodbah preberite tudi
     

    Dogodki

    26. 11. 24 ob 10:00, Ljubljana - Gospodarsko razstavišče, Glavni oder
    26. 11. 24 ob 11:00, Ljubljana - Gospodarsko razstavišče, Pogovorna postaja
    26. 11. 24 ob 11:00, Ljubljana - Gospodarsko razstavišče, Oder mladih
    26. 11. 24 ob 15:00, Ljubljana - Gospodarsko razstavišče, Pogovorna postaja
    KajaBucik

    Kaja Bucik Vavpetič: Pisanje je moja dnevna služba

    Preberite intervju s slovensko začetnico fantazijske romance.

    Srebrne vezi naslovnica 1100 px
    Kaja Bucik Vavpetič

    Dan Podjed: Manjkajo nam pristni človeški stiki

    Z znanim antropologom o življenju pred zasloni, odtujenosti, vzgoji (tudi pri Podjedovih doma) in odnosih v digitalni dobi.

    anja mugerli-kresnik 2024-pričakovanja

    Anja Mugerli prejela kresnika

    V romanu Pričakovanja odkrito spregovori o neplodnosti, umetni oploditvi in splavu.

    Menu