Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Priporočilo za branje: Andreja Jevšjak

Bralni seznam naše oblikovalke Andreje, mamice dveh navihancev, ki obožuje ilustracije, humor in dobro hrano. 

V natrpanem urniku prepogosto pozabimo početi (in jesti) to, kar imamo radi.

Vzemite si čas za razvajanje s spektakularnimi jedmi iz pečice, navdihujoč sprehod skozi legendarno slikanico Lile Prap in opazovanje otrok, ki se krohotajo ob dogodivščinah kapitana v spodnjicah. 
 

Jubilejna izdaja svetovne uspešnice 

Zakaj ima lev grivo? In zakaj kača nima nog? Zakaj se hijene smejijo? Vedno je samo en odgovor pravi, poti do njega pa so slikovite, hudomušne in neskončno zabavne! Slikanica Zakaj?, ki je Lilo Prap izstrelila med svetovne ilustratorske zvezde, je bila prevedena v kar 38 jezikov, na Japonskem pa je po njej nastala serija animiranih filmov.

V tej jubilejni izdaji je dodanih še šestnajst novih živali: lenivec, kameleon, delfin, volk, severni medved, ježevec, hobotnica, tiger, lisica, mravljinčar, žaba, pav, bober, lemur, panda in zajec. Noro zabavna in tudi poučna knjiga!
 

Sveže prigode iz carske serije

Zlobni Grega, zlobni Klemen in Kapitan Gatnik hočejo zavladati svetu in se ne pustijo ustaviti. Tokrat je Časovni stroj Škrlatni štrbunk ponesel Grego in Klemna v kraj, kjer je vse obrnjeno na glavo.

Osmi veličastni roman iz serije, s katero je slovenska mladež prvič spoznala štosarije zdaj že legendarnega avtorja Dava Pilkeyja: nore stripe, hude štose, slikogibe, supertežake in superjunake. 

Spektakularne jedi iz pečice – v manj kot pol ure!

Ustvarjalca priljubljenega in nagrajenega bloga Jernej Kitchen obožujeta pečico! V novi knjigi Spektakularne jedi iz pečice z nešteto triki pokažeta, kako v pečici pripraviti slastne jedi za hitro kosilo ali večerjo v manj kot pol ure. 

Ko odprete knjigo, vas najprej pozdravijo recepti za slastne pečenke in sočna piščančja bedra, sledijo dobrote iz morja in vegetarijanske poslastice iz sezonske zelenjave, za »grande finale« pa vas čakajo pregrešne sladice in bogate omake za čez. Popolna kuharska knjiga za vse, ki imate izbirčne brbončice in natrpan urnik.

 

Menu